WE ARE OPEN! Ontdek HIER onze veiligheidsmaatregelen.

De voordelen van groepslessen

De voordelen van groepslessen
Ben jij je goede voornemens aan het waarmaken? Fitnessabonnement in the pocket, weekschema uitgestippeld, sportoutfit aangeschaft … De aanzet is er, nu de volharding nog. Heb je nood aan een beetje menselijk contact tijdens het sporten en geeft samen sporten jou een boost? Dan zijn groepslessen waarschijnlijk dé ideale work-out voor jou.

Sporten is leuk, maar niet iedereen geniet er op dezelfde manier van. Sommige mensen vinden het heerlijk om hun gedachten te verzetten tijdens een stevige work-out. Voor andere sporters is het motiverender om samen met lotgenoten te trainen. Groepslessen zorgen ervoor dat je niet alleen moet afzien. Daarnaast vergroten ze je inzet en doorzettingsvermogen. Want eerlijk is eerlijk, jij wilt toch niet de opgever van de groep zijn? Zelfs als je je limiet volledig bereikt hebt, kan je dankzij die extra motivatie nog net een tikkeltje langer doorgaan. Met behulp van de enthousiaste lesgever en de andere deelnemers zal jij sneller je grenzen verleggen en je conditie verbeteren.

Tijdens een groepsles is verveling niet aan de orde. Cycling, BBB, step, yoga, zumba, spinning, pilates … Name it, we got it. Het aanbod van groepslessen is zo uitgebreid dat er zeker iets voor jou tussen zit. De lessen zijn enorm gevarieerd, waardoor bijna elke spiergroep getraind wordt. Bovendien zal de lesgever tragere oefeningen afwisselen met snelle work-outsessies. Het gevarieerde tempo is niet alleen uitputtend, het is ook erg gunstig voor je conditie. Hello summer body! Waarschijnlijk zal de leerkracht de intensiteit van de oefeningen elke week een beetje verhogen, waardoor je conditie op korte tijd grote sprongen vooruit maakt.


Work hard, play hard

Samen puffen en afzien schept een band. Na de les is er vaak tijd om na te praten of samen iets te drinken in de cafetaria. Zo leer jij in een mum van tijd een hoop nieuwe mensen kennen. Je kan ook het aangename aan het nuttige koppelen door je met enkele vrienden voor een groepsles in te schrijven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Groepslessen zijn fun. De combinatie van je fitnessmaatjes, de energieke muziek en het enthousiasme van de lesgever geven je een goed gevoel. Tijdens het sporten kan jij je zorgen even vergeten en je gedachten op een rijtje zetten. De meeste mensen komen moe maar voldaan uit de les, omdat ze alles van zichzelf gegeven hebben.

Ben jij een sociaal beestje dat wel wat extra gezelschap en motivatie tijdens het sporten kan gebruiken? Bekijk dan zeker het ruime aanbod groepslessen van Life Style Fitness en kies de les die jou op het lijf geschreven is.

Les Mills Radical Fitness

Algemene voorwaarden Privacyvoorwaarden Copyright 2021 Life Style FitnessWebsite by Gibbon