WE ARE OPEN! Ontdek HIER onze veiligheidsmaatregelen.

10 trainingszones

10 trainingszones

Een Life Style Fitness club bestaat uit 10 zones waarin je alles vindt om jouw sportieve doelen te bereiken.

__('10 trainingszones', [session()->get('locale')])
Cardio zone

Cardio zone

We hebben een groot aanbod aan cardio-apparatuur met televisie, Internet en Netflix. Perfect om je conditie te verbeteren en je calorieën te lijf te gaan.
Kracht zone

Kracht zone

Je kan bij ons al je spiergroepen trainen op de verschillende krachtapparaten. Alle apparaten kunnen worden ingesteld op jouw lengte en voorkeur. Onze coaches leggen je uit hoe alles werkt en hoe de oefeningen je zullen helpen om je doelen te bereiken!
Live groepslessen

Live groepslessen

Train je graag in groep en heb je iemand nodig die je coacht en motiveert? Dan moet je zéker onze live groepslessen volgen. We bieden de nieuwe LesMills en ClubJoy lessen aan. Onze professioneel opgeleide instructeurs weten hoe ze jou het beste uit de les kunnen laten halen.
Stretch zone

Stretch zone

De Strech zone is voor stretchen en buikspieren met kleine fitness materialen zoals gym balls, foam rollers, matjes en kettlebells. In deze zone train je voornamelijk stabiliteit, core en mobiliteit.
Virtuele groepslessen

Virtuele groepslessen

Club joy virtual zijn super toffe virtuele groepslessen waarbij de beste lesgevers, jou meeslepen. Je kan kiezen uit verschillende lessen, variërend van HIIT-lessen waarbij je tot het uiterste gaat tot Yoga lessen waarbij je helemaal zen de zaal verlaat.
Personal Trainer

Personal Trainer

Elke sporter heeft zijn eigen sportieve doel, iedereen heeft dus een op maat gemaakt programma nodig om hieraan te werken. Elk lid van LSF krijgt 3u personal coaching zodat je perfect weet wat te doen om je doel te bereiken. Na 10 weken evalueren we je progressie, stellen we (indien nodig) nieuwe doelen en maken we weer een nieuw schema op.
Live watergroeplessen

Live watergroeplessen

Aquadynamic

Sport zonder impact in het water op je favoriete muziek om je cardio- en spieruithoudingsvermogen op een leuke en speelse manier te verbeteren. 

Aquabike

Aquabike is een zeer effectieve groepsles in het water op een fiets. De muziek en je coach motiveren je om snel je figuur te verfijnen en het beste aan je benen te geven: massage en drainage.

Aquawork

Aquawork is een groepsles met accessoires (noodle en weerstandsband). Het is de ultieme oplossing om buikspieren, borst, rug en bilspieren in staal te verkrijgen.
Circuit zone

Circuit zone

Milon Cirkel

In de Millon cirkel train je de 6 grite spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining. Op de spierversterkende oefeningen train je steeds 1 minuut. Op de cardio oefeningen train je 4 minuten. De wisseltijd is steeds 30 seconden. Je training is dus zeer afwisselend en compleet. 

eGym

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische en revolutionaire toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke armband.
Zwembad

Zwembad

Je vindt een zwembad in: Tienen, Leuven, Mechelen, Luik, Rocourt, Hoei, Overijse en Keerbergen (begin 2021). Je kan zowel vrij zwemmen als deelnemen aan onze watergroeplessen.
Relax

Relax

Bij LSF bieden we wat meer aan dan enkel fitness. We hebben zwembaden, sauna's, zonnebanken, massagestoelen en jacuzzi's.
Les Mills Radical Fitness

Algemene voorwaarden Privacyvoorwaarden Copyright 2021 Life Style FitnessWebsite by Gibbon