10 trainingszones

Een Life Style Fitness club bestaat uit 10 zones waarin je alles vindt om jouw sportieve doelen te bereiken.

Cardio Zone

We hebben een groot aanbod aan cardio-apparatuur met televisie, Internet en Netflix. Perfect om je conditie te verbeteren en je calorieën te lijf te gaan.

Kracht Zone

Je kan bij ons al je spiergroepen trainen op de verschillende krachtapparaten. Alle apparaten kunnen worden ingesteld op jouw lengte en voorkeur. Onze coaches leggen je uit hoe alles werkt en hoe de oefeningen je zullen helpen om je doelen te bereiken!

Live groepslessen

Train je graag in groep en heb je iemand nodig die je coacht en motiveert? Dan moet je zéker onze live groepslessen volgen. We bieden de nieuwe LesMills en ClubJoy lessen aan. Onze professioneel opgeleide instructeurs weten hoe ze jou het beste uit de les kunnen laten halen.

STRETCH ZONE

De Strech zone is voor stretchen en buikspieren met kleine fitness materialen zoals gym balls, foam rollers, matjes en kettlebells. In deze zone train je voornamelijk stabiliteit, core en mobiliteit.

VIRTUELE GROEPSLESSEN

Club joy virtual zijn super toffe virtuele groepslessen waarbij de beste lesgevers, jou meeslepen. Je kan kiezen uit verschillende lessen, variërend van HIIT-lessen waarbij je tot het uiterste gaat tot Yoga lessen waarbij je helemaal zen de zaal verlaat.

Personal Training

Iedere sporter heeft zijn eigen doel voor ogen dat hij nastreven wilt, iedereen heeft dus een op maat gemaakt programma nodig om hieraan te werken. Elk lid van LSF krijgt 3u personal coaching zodat je perfect weet wat te doen om je doel te bereiken. Na 10 weken evalueren we je progressie, stellen we (indien nodig) nieuwe doelen en maken we weer een nieuw schema op.

AQUAFITNESS LIVE

Aquadynamic

Sport in het water op je favoriete muziek, zonder zware impact op je gewrichten om je cardio- en spieruithoudingsvermogen op een leuke en speelse manier te verbeteren.

Aquabike

Aquabike is een zeer effectieve groepsles op een fiets in het water. De muziek en je coach motiveren je om snel je figuur te verfijnen en het beste aan je benen te geven: massage en drainage.

Aquawork

Aquawork is een groepsles met accessoires (noodle en weerstandsband). Het is de ultieme oplossing om buikspieren, borst, rug en bilspieren van staal te krijgen.

Circuit Zone

Milon Cirkel

In de Millon cirkel train je de 6 grote spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining. Op de spierversterkende oefeningen train je steeds 1 minuut. Op de cardio oefeningen train je in totaal 4 minuten. De wisseltijd is steeds 30 seconden. Je training is dus zeer afwisselend en hierdoor ook zeer compleet.

eGym

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische en revolutionaire toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht. Deze worden automatisch bewaard op je persoonlijke armband.

Zwembad

Je vind een zwembad in: Tienen, Leuven, Mechelen, Luik, Rocourt, Hoei en Overijse. Je kan zowel vrij zwemmen als deelnemen aan onze watergroeplessen.

Relax

Bij LSF bieden we meer aan dan enkel fitness. Zo hebben we in verschillende clubs zwembaden, sauna's, zonnebanken, massagestoelen en jacuzzi's.

Logo Life Style Fitness