Life Style Fitness

Rocourt

Openingsuren

De club is 7/7 & van 5u00 tot 23u00 geopend voor leden. Voor een eerste aanmelding, afspraak of inlichtingen: van maandag tot vrijdag van 10 – 12 u en van 17 – 21 u.

Het team van Life Style Fitness Rocourt verwacht jullie in hun club waar de klant centraal staat.

Kriebelt het bij jou ook om te bewegen in een aangename trainingsomgeving ? Dan is Life Style Fitness Rocourt dé club waar je naar op zoek bent !

Hier kan je terecht om al je doelen te bereiken. Ons team, opgebouwd uit enthousiaste, ervaren sportievelingen, staat steeds paraat om in te spelen op jouw persoonlijke behoeften.

Altijd goedlachs trachten wij je aan te zetten om ‘beweging’ in je leven centraal te plaatsen.

Hier kan je alleen, met je partner, vriend, vriendin, of in groep, in alle gezelligheid je trainingsessie beleven.

Onze hoogtechnologische computergestuurde toestellen met ingebouwde flatscreen, zorgen ervoor dat je in geen tijd je conditie opbouwt en bruist van energie !

Groepslessen, zoals Spinning, BBB, Figuurtraining, Zumba, Aqua-gym, Step, Fit in 44 min en Aërobics, zorgen voor een ideale afwisseling in je training en worden gegeven door enthousiaste aërobicsinstructors die je op een plezante, opzwepende manier meesleuren !

In het zwembad, sauna of relaxatieruimte kom je helemaal tot rust. Vast en zeker is Life Style Fitness Rocourt echt iets voor jou ! Kom met je gratis dagpasje vrijblijvend kennismaken !

Je bent steeds van harte welkom.

Contacteer Life Style Fitness Rocourt

Ons team staat klaar voor jou

Logo Life Style Fitness