WE ARE OPEN! Ontdek HIER onze veiligheidsmaatregelen.

Groepslessen

Groepslessen

Aquapower

minimale inspanning voor een maximaal resultaat!
Aquapower is een uitstekende manier om het ontspannings-/plezieraspect van het zwembad te combineren met de voordelen van een sportieve activiteit.

Eenmaal ondergedompeld in het water, weegt het lichaam slechts een derde van zijn gewicht op het land, wat alle bewegingen vergemakkelijkt. Aquagym is daarom bijzonder geschikt voor mensen die niet per se grote sporters zijn.

Echter, in vergelijking met lucht, creëert water meer weerstand, waardoor de spieren worden gedwongen om harder te werken. Het verschil is niet merkbaar, maar de resultaten zijn wel sneller zichtbaar. Er wordt gezegd dat 30 minuten aquagym/aquapower gelijk staat aan 1u30 aan terrestrische gymnastiek (600 calorieën in beide gevallen) !Aquagym: een minimum aan inspanning voor een maximaal resultaat !
Aquapower is een uitstekende manier om het ontspannings-/plezieraspect van het zwembad te combineren met de voordelen van een sportieve activiteit.

Eenmaal ondergedompeld in het water, weegt het lichaam slechts een derde van zijn gewicht op het land, wat alle bewegingen vergemakkelijkt. Aquagym is daarom bijzonder geschikt voor mensen die niet noodzakelijkerwijs grote sporters zijn.

Echter, in vergelijking met lucht, creëert water meer weerstand, waardoor de spieren worden gedwongen om harder te werken. Het verschil is niet merkbaar, maar de resultaten zijn wel sneller zichtbaar. Er wordt gezegd dat 30 minuten aquagym gelijk is aan 1 uur 30 van terrestrische gymnastiek (600 calorieën in beide gevallen).
Jouw niveau doet er niet toe! Aquapower is voor iedereen!

Wordt gegeven in: Hoei, Luik, Rocourt & Saint-Georges

Les Mills Radical Fitness

Algemene voorwaarden Privacyvoorwaarden Copyright 2021 Life Style FitnessWebsite by Gibbon