WE ARE OPEN! Ontdek HIER onze veiligheidsmaatregelen.

Life Style Fitness Tienen

Life Style Fitness Tienen

Life Style Fitness Tienen

Beauduinstraat 12, 3300 Tienen

De club is 7/7 en 24/24 geopend voor leden.
Voor een eerste aanmelding, afspraak of inlichtingen:
van maandag tot donderdag van 10 – 12 u en van 17 – 21 u
vrijdag & zaterdag van 10 – 18u.

Droom jij ook van een gezonde geest in een gezond lichaam? Dan loont het zeker en vast om eens langs te komen bij life style fitness.
Wij bieden niet alleen een ruime keuze aan activiteiten, maar er staat ook een leuk team klaar om jouw persoonlijk op te volgen, en uiteraard ook te motiveren zodat jij je doel kan behalen.
Twijfel niet om die eerste stap te zetten naar life style fitness. Je wordt er warm onthaald en dankzij onze professionele begeleiders word je niet aan je lot over gelaten.
Dankzij een persoonlijk trainingsschema dat wij voor jou op maat maken weet jij perfect welke oefeningen het beste bij je passen en hoe je ze juist moet uitvoeren.
Naast fitness, heb je nog tal van andere mogelijkheden om je conditie op pijl te houden of gewoon om je eens te kunnen ontspannen. Je kan hiervoor terecht bij zumba, step, BBB, spinning, bodyshape, figuurtraining, yoga, buikdansen, MIHA circel, Bodycoach, sauna en gratis DVD verhuur. Voor ieder wat wils dus! Kom zeker eens een kijkje nemen en breng alvast jouw sportkledij mee, want de eerste trainingsles is gratis!

Maak kennis met ons team

Maak nu een afspraak met één van onze trainers en begin vandaag nog bij Life Style Fitness.

Les Mills Radical Fitness

Algemene voorwaarden Privacyvoorwaarden Copyright 2021 Life Style FitnessWebsite by Gibbon